O nama

Platforma Sportska izvedba uspješno djeluje pod Društvom sportske rekreacije Kinezis Zagreb, a bavi se provođenjem dodatnih, grupnih i individualnih treninga nogometaša, kondicijskom pripremom sportaša i provođenjem procesa oporavka od ozljeda. 

Želite li poboljšati svoju izvedbu? Na pravom ste mjestu. Naši će treneri profesionalnim pristupom odgovoriti na sve Vaše potrebe. Usavršite svoju tehniku dodavanja, udarca na gol, dribling, igru 1 na 1 i dr. Vježbajte s nama svoju brzinu, ravnotežu, koordinaciju i reakciju, pojačajte samopouzdanje i svjesnost. 

Veliku pozornost na treninzima posvećujemo prevenciji i jačanju mišića kako bi se smanjila mogućnost ozljeda. 

Ovdje smo za Vas, javite nam se s povjerenjem.

Jakob Delić

trener

- PROFESOR KINEZIOLOGIJE
-  TRENER S NOGOMETNOM UEFA A LICENCOM 

         

Jedan od osnivača platforme Sportska izvedba i uspješnost . Diplomirao je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu 2009. godine na specijalizaciji u području nogometa. Na nogometnoj akademiji Hrvatskog nogometnog saveza 2012. godine stekao je nogometnu UEFA A licencu.      

 Od 2007.do danas radi kao nogometni trener vodeći pri tom nogometne ekipe zagrebačkih klubova Trešnjevke i Ponikvi te trenirajući nogometaše individualno.   Od 2009. do danas profesor je tjelesne i zdravstvene kulture u osnovnoj školi. 

Martin Huzek

trener

- PROFESOR KINEZIOLOGIJE
- NOGOMETNI TRENER 

Jedan od osnivača platforme Sportska izvedba i uspješnost. Diplomirao je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu 2001.godine na  području kineziterapija

Radi kao nogometni trener u jednom zagrebačkom nogometnom klubu te individualno sa sportašima. Također   od 2002. godine do danas radi kao profesor tjelesne i zdravstvene kulture u osnovnoj školi.